سیدمحمد طباطبایی، شامگاه یکشنبه در شورای ورزش استان که با حضور مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استاندار اصفهان در استانداری برگزار شد، حلقه مفقود شده ورزش اصفهان را نداشتن چراغِ راه، چشم‌انداز و راهبرد اعلام و اضافه کرد: ما برای ورزش استان اصفهان، یک سند چشم‌انداز تدوین کرده‌ایم که در آن اهداف، سیاست‌ها، تقسیم کار و همراهی سایر دستگاه‌ها دیده شده است.

وی با اشاره به رونق ورزش‌های همگانی و قهرمانی بعنوان دو پایه اصلی سازمان ورزش استان اصفهان گفت: فراهم کردن زیرساخت‌ها، رسیدگی به مشکلات نیروی انسانی و تبدیل وضعیت موجود ۲۸ شهرستان بعنوان بازوی اداره کل ورزش، بخشی از اقداماتی انجام شده است.

طباطبایی تصریح کرد: ۲۰۸ پروژه نیمه‌تمام در حوزه ورزش استان وجود داشته که حدود ۱۲۵ پروژه نیمه تمام محسوب می‌شود و ۸۰ پروژه نیز به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل اداره ورزش و جوانان اصفهان، بررسی مشکلات پیمانکاران و بدهی ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیارد تومانی به آنان را جزو اهداف این اداره در جهت پیشبرد وضعیت مطلوب برنامه‌های ورزشی  استان برشمرد.

طباطبایی گفت: ما درصدد توسعه پایدار هستیم و در نخستین گام، توسعه سرمایه نیروی انسانی را مدنظر قرار داده و از نُخبگان و افراد دانشگاهی در کنار افراد با تجربه، بعنوان سرمایه‌های حقیقی استفاده کردیم.

وی اضافه کرد: ما از بهترین مولفه توسعه یافتگی در راستای نیل به وضعیت مطلوب استفاده کردیم تا بتوایم ستون پایداری برای منابع مالی و اقتصادی ورزش و تامین مالی هنرمندان پیدا کنیم.

مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان اصفهان بیان داشت: سومین عامل پس از دو عامل یادشده، محیط زیست است که امروزه ورزشکاران استان ما با مشکلات زیادی از نظر وضعیت اقلیم و هوای منطقه مواجهند.

وی تاکید کرد: ورزشکاران استان، تمرینات خود را بدلیل مسائل زیست محیطی و آلودگی هوا نمی‌توانند انجام دهند.

طباطبایی افزود: مولفه اقتصاد، محیط زیست، تجربه و پیشکسوتی می‌تواند ورزش استان اصفهان را به سکوهای ورزش قهرمانی برساند.

وی با تحلیل وضعیت موجود اصفهان در بخش ورزش تصریح کرد: ما برنامه‌های عملیاتی، شرح وظایف تربیت بدنی برای شهرداری‌ها و مجامع صنفی در جهت تسهیل امور، شناسایی ظرفیت ها، نهادینه کردن ورزش و عملیاتی کردن اهداف ورزش را تدوین کرده‌ایم اما اجرایی نشده است.

حذف برخی از رشته‌های ورزشی بدلیل مشکلات معیشتی 

معاونت توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان نیز در این نشست، نیروی انسانی را سرمایه اصلی کشور داتست و گفت: ما از سویی شاهد مهاجرت  ورزشکاران و نخبگان ورزش و از سوی دیگر شاهد کنار گذاشتن برخی از رشته‌ها توسط ورزشکاران بدلایل مشکلات معیشتی و تامین زندگی هستیم.

حسین زیبایی تاکید کرد: باید روی این موضوع، تمرکز و از ظرفیت ورزشکاران استفاده کنیم.

معاونت توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان بیان داشت: شهردار، مدیران عامل فولاد و ذوب‌آهن، مجمع خیران، اتاق اصناف و اداره تعاون باید در چارچوب وظایف خود و با پایش نخبگان استان، در راستای حمایت از آنها گام بردارند.

وی بیان داشت: ۱۴۵  نفر ورزشکار در ۲۰ رشته ورزشی در استان می‌توانند در آینده بین ۵۰ تا ۶۰ سهمیه مسابقات آسیایی و بین‌المللی را کسب کنند.

به گزارش ایرنا، سرانه ورزشی استان اصفهان حدود ۴۶ صدم مترمربع است که در مقایسه با بیشتر استان‌ها وضعیت مطلوبی ندارد. 

این استان با جمعیت بیش از پنج میلیون نفر دارای حدود ۳۷۵ هزار ورزشکار سازمان‌ یافته و بالغ‌ بر یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی است. 

اشتراک این خبر در :