رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان:
کرونا باعث ایجاد تفکر هوشمندانه در کشور شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در دنیای امروز نباید به فعالیتهای سنتی عادت کرد و باید برخی عادتهای گذشته را به نفع پیشرفت کنار گذاشت.
کورش ساکی، امروز(چهارشنبه، ۶ بهمنماه) در آیین معرفی خود و تکریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، اظهار کرد: اگر کادر سلامت، خدمات خوبی به مردم ارائه کنند ارزش بسیار بالایی دارد و در نزد خدا قابل پاداش خواهد بود.
وی تصریح کرد: کرونا وضعیت کشور را تغییر داد. هرچند باعث شد که آموزشها مجازی شوند، اما نقاط مثبتی با خود داشت و تفکر هوشمندانه را در ما به وجود آورد، عادتها را شکست و جامعه را وادار به تغییر کرد.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار کرد: فرصتهای جدیدی که کرونا به وجود آورد، تغییر عادتها را به ما یاد داد و باعث شد جهان را از زاویه دیگری ببینیم و مسائل و مشکلات خود را به گونهای دیگر بررسی کنیم.
ساکی تأکید کرد: تلاش نیکوکاران که برای خود و پیشرفت منطقه به میدان میآیند، قابل تقدیر است. آنان، انسانهای رشد یافتهای هستند که میتوان با همکاری آنها، گامهای بهتری برای افزایش زیرساختهای بهداشت و درمان برداشت.
وی با بیان اینکه روزمرگیها ما را به جایی نمیرساند، گفت: باید مشارکت خیران، سازمانهای مردمنهاد و بانکها فرصتی برای پیشرفت مردم منطقه باشد و با همافزایی، تغییرات بهتری برای منطقه به ارمغان بیاورند.
همچنین رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: آغاز فعالیت من در سال ۹۸، همزمان با شیوع کروناویروس بود و همه مردم خودجوش به کمک مدافعان سلامت آمدند و تلاش کردیم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
سید علیرضا مروجی افزود: در آن شرایط خاص تلاش کردیم با کمک همکاران، وضعیت گسترش ویروس را کنترل کنیم و خداوند هم یاری کرد تا در این امر موفق شویم.
وی تصریح کرد: تمرکز ما بر پیشبرد همزمان توسعه کمی و کیفی ساختارها بود. در دوران کرونا تحت فشار زیادی بودیم که سعی کردیم عدالت را در همه حوزهها برقرار کنیم. بر نقدهای فاقد اعتبار صبوری کردیم تا روحیه کادر درمان تضعیف نشود و وقت و انرژی از ما گرفته نشود و تلاش کردیم پاسخگویی منطقی داشته باشیم.
رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به انجام طرحهای عمرانی افزود: طرحهای نیمهتمام را کامل کرده و پایگاههای سلامت را در مناطق مختلف احداث کردیم که همه این اقدامها کار سنگینی بود که باعث شد در امور مالی رتبه اول را در استان به دست آوریم.
مروجی تأکید کرد: در این دوره، دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای نخستینبار به حوزه رتبهبندی تایمز وارد شد و درخشید. این در حالی بود که همزمان پنج پیک کرونا را پشت سر گذاشتیم و زحماتی که کادر درمان در این دوران وحشتناک کشیدند، قابل تقدیر است.
وی تصریح کرد: خرید تجهیزات فوقپیشرفته از جمله سه دستگاه سیتیاسکن، دستگاه سیتی آنژیوگرافی قلب و مانیتور باعث شد که در کلینیکهای دولتی بیش از ۳۰۰ هزار ویزیت رایگان توسط پزشکان متخصص و فوق تخصص انجام شود.
وی افزود: جلب مشارکت نیکوکارن از برنامههای موفقی بود که برای نخستینبار خوابگاه دانشجویی در منطقه ایجاد شد و در این مسیر روحانیت، مردم، خیران و اصحاب رسانه به کمک ما آمدند و از تمام ظرفیتهای دانشگاه استفاده کردیم.
مروجی ضمن خوشامدگویی به رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: از فعالیتها و خدمات این دوران سندی تدوین شده است که برای برنامهریزی رویکردهای آینده دانشگاه به وی تقدیم میشود.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از ۲۷ ماه خدمت سیدعلیرضا مروجی، تقدیر شد و کورش ساکی بهعنوان سرپرست جدید این دانشگاه علوم پزشکی کاشان منصوب شد.
کوروش ساکی متولد بیستم شهریور ۱۳۴۱، متخصص روانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز و استاد دانشگاه است. وی در سال ۱۳۷۸ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شد و پس از چندی بهعنوان رئیس شبکه بهداشت و درمان درهشهر استان ایلام و سپس معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه ایلام برگزیده شد. ساکی همچنین از دیماه ۱۳۸۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام، از ۲۴ خرداد ۱۳۹۰ رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی و از ۲۵ دی ۱۳۹۲ تا ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان بود را بر عهده داشت.